2014-08-09 09:18:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Pénzügyi gondjai támadhatnak

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagy erőkkel vág neki a hétvégének, de pár óra múltán erői lankadni, kedve szelídülni kezd. Céljai eléréséhez most már a „lassú víz partot mos” legyen a jelmondata. Lehetőségei szerint töltsön minél több időt a gyermekeivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pénzügyi gondjai támadhatnak, de ahogy a mondás tartja: „Ahol a legnagyobb a szükség, közel a segítség.” Ön is a háza táján találhat megoldást bajára. Egy barát fecsegése kárára lehet, titkolja kissé ellenséges érzéseit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szokottnál rámenősebb lehet, és ez bizony némi ellenérzést kelthet társasága körében. Ám nem lehet mindig a szokásos libikókázást játszania, néha bizony konfrontálódni kell az eredmény érdekében. Aztán úgyis megbékíti őket…

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Minden erejét a munkára fordítja, ami karrierje csillagát felragyogtatja, ám, ha hétvégén is csak robotol, azzal az egészségét könnyen alááshatja. Akaratossága pedig csonttöréshez vezethet. A szerelmi bánat, vagy szűkmarkúság pedig a fogait veszélyeztetik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nagy szerencse csillag Önt támogatja: ritka jó alkalom adódik e hétvégén gyermekekkel, vagy üzlettel kapcsolatos ügyek elintézésére. Ön mindig is szeretett a középpontban lenni, és a helyzet az, hogy most bárkit a bűvkörébe vonhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nyugtalan természete folytonosan új utakra hajtja. A kurázsi nem hiányzik önből, de a kitartást még tanulnia kell. E hét azonban kedvez minden változtatásnak, mert az újító változtatásokat a Szaturnusz bölcsessége kontrollálja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmi élete kiszámíthatatlan, és nagyon intenzív. A Jupiter és a Szaturnusz rossz fényszöge kellemetlenné teszi az otthoni körülményeit. Egy kis kedvességgel, humorral pedig ön is sokat tehet a javulásért. Vegye észre a jót a rossz helyett!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit hátrébb az agarakkal! Ami túl kemény, az eltörik, ami túl száraz, szilárd, könnyebben elporlik. Ha azonban képes megállni, és némi hajlékonyságot is magára erőltet, sokkal sikeresebb lehet. Ez még a családi kapcsolatokra is igaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kicsit hátrébb az agarakkal! Ami túl kemény, az eltörik, ami túl száraz, szilárd, könnyebben elporlik. Ha azonban képes megállni, és némi hajlékonyságot is magára erőltet, sokkal sikeresebb lehet. Ez még a családi kapcsolatokra is igaz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Uralkodó bolygója a Szaturnusz most rejtőzködésre kényszeríti, miközben a szunnyadó akarat majd szétfeszíti. Ha nem tudja, merre induljon tovább, hagyatkozzon a családi bölcsességre, a múlt hagyományaira.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon a jegyébe lépő növekvő hold fellelkesítő hatásának örvendhet: társasági összejövetelre, öreges múltba merengésre, vagy új szerelemre is kitűnő fényszög ez. De csak óvatosan a poharazgatással: mámoros fejjel kifecseghet valamit, amit nem kéne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Különösen mozgalmas hétvégére számíthat: még az otthon töltött hétvége sem lesz pihenéssel teli. A tevékenysége eredménye viszont elégedetté teszi, jutalmazza fáradozását egy kis önünnepléssel. A hét közepén egy kisebb utazás üzleti sikereket hozhat.

Napi horoszkóp

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: